<h2>Μελισσοκομικά προϊόντα Bar Bee...</h2> <h2>Μελισσοκομικά προϊόντα Bar Bee...</h2> <h2>Μελισσοκομικά προϊόντα Bar Bee...</h2> <h2>Μελισσοκομικά προϊόντα Bar Bee...</h2>
Previous Next
Μελισσοκομικά προϊόντα
 
 
Μελισσοκομικά προϊόντα - Θεσσαλονίκη
Μπαρμπαρούσης Νικόλαος 
 
 
Η οικογενειακή επιχείρηση "Μέλι Μπαρμπαρούσης'' ιδρύθηκε το 1987 και δραστηριοποιείται στο χώρο όλων των μελισσοκομικών προϊόντων στην περιοχή Καυτατζόγλου 4-6 Τριανδρία στην Θεσσαλονίκη. Παράγουμε με αφοσίωση και μεράκι και σας προσφέρουμε σε οικονομικές τιμές τα παρακάτω προϊόντα μελιού.
 
Μέλι
Η αξία του μελιού έχει εκτιμηθεί από την αρχαιότητα και αποτελεί θησαυρός υγείας και δύναμης. 
 
Το σημαντικό μας πλεονέκτημα είναι η αποκλειστική άσκηση της νομαδικής μελισσοκομίας, δηλαδή η μετακίνηση των μελισσών από την περιοχή της Θράκης μέχρι την Πελοπόννησο, όπου τα μελίσσια μας συλλέγουν το μέλι και τη γύρη σε μη καλλιεργήσιμες εκτάσεις. Η μετακίνηση αυτή διαρκεί όλο το χρόνο, "κυνηγώντας" κυριολεκτικά την ανθοφορία κάθε περιοχής για 12 μήνες.
Ως αποτέλεσμα αυτών είναι η εξαιρετική ποιότητα και οι αμιγείς γεύσεις. 
 
 
Παράγουμε διάφορες ποικιλίες μελιού όπως:
 
Μέλι Πέυκου – Ανθέων Θάσου
Κάντε click για να μάθετε περισσότερα...

Συλλέγεται στην αρχή της Άνοιξης, όταν τα μελίσσια έχουν μετακινηθεί από τετράμηνη παραμονή τους στην Πελοπόννησο (Πρώιμη Άνοιξη) από πευκόμελο και κυρίως ανοιξιάτικο ρείκι και διάφορα αγριολούλουδα. Χαρακτηριστική η γεύση του πικραμύγδαλου (ανοιξιάτικο ρείκι). Η κρυστάλλωσή του αργεί, ανάλογα με την περιεκτικότητα του ρεικιού της εκάστοτε χρονιάς. 

 
Τιμές: ½ Κιλού 5€ | 1 Κιλό 9€ | 2 Κιλά 18€ | 3 Κιλά 25€ 
Μέλι Ανθέων Αριδαίας
Κάντε click για να μάθετε περισσότερα...

Συλλέγεται τον Ιούνιο κυρίως από τον θάμνο παλιούρι (τσαλί ή αγκάθι). Χαρακτηριστική η απαλή γεύση του η κρυστάλλωση του καθυστερεί πάρα πολύ (την επόμενη χρονιά από τη συλλογή του).

Τιμές: ½ Κιλού 5€ | 1 Κιλό 9€ | 2 Κιλά 18€ | 3 Κιλά 25€ 
Μέλι Φλαμούρι – Καστανό
Κάντε click για να μάθετε περισσότερα...

Καθ’ όσον τα μελισσοκομεία μας προστατεύονται από τις αρκούδες των βουνών Βερμίου ή Βιτσίου με ηλεκτροφόρο περίφραξη, συλλέγεται στα μέσα του καλοκαιριού από καστανιές και φλαμουριές, καθώς και από ορεινή βλάστηση αγριολούλουδων (κυρίως μέντα) σε υψόμετρο άνω των 1000m.

Τιμές: ½ Κιλού 5€ | 1 Κιλό 9€ | 2 Κιλά 18€ | 3 Κιλά 25€ 
 
Πευκόμελο Κασσάνδρας ή Θάσου
Κάντε click για να μάθετε περισσότερα...

Συλλέγεται το καλοκαίρι στις περιοχές της Κασσάνδρας ή της Θάσου όπου λόγω των καιρικών συνθηκών δεν ευδοκιμούν άλλα φυτά παρά μόνο πευκόμελο. Για αυτό τον λόγο το μέλι είναι θολό, πηκτό και άγλυκο (λιγότερες θερμίδες λόγω των χαμηλότερων σακχάρων).

Τιμές: ½ Κιλού 5€ | 1 Κιλό 9€ | 2 Κιλά 18€ | 3 Κιλά 25€ 
 
Μέλι Φθινοπωρινό Ρείκι (σουσούρα)
Κάντε click για να μάθετε περισσότερα...

Συλλέγεται από τα βουνά κυρίως της Χαλκιδικής όπου ευδοκιμεί το φθινόπωρο. Χαρακτηριστική η γεύση του και η πολύ γρήγορη κρυστάλλωσή του αλλά όχι έντονη.

Τιμές: ½ Κιλού 5€ | 1 Κιλό 9€ | 2 Κιλά 18€ | 3 Κιλά 25€ 

Βασιλικός Πολτός
 
Ο βασιλικός πολτός είναι κρεμώδης ουσία που παράγεται από τις μέλισσες ως τροφή για τη μελλοντική βασίλισσα. Θεωρείται ελιξήριο υγείας και νεότητας αφού περιέχει αφθονία σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β που είναι καθοριστικό για την καλή λειτουργία όχι μόνο του νευρικού συστήματος αλλά και ολόκληρου του οργανισμού. 
 
Τιμή: 30€ / 11gr

Γύρη
 
Η γύρη των μελισσών, σύμφωνα με τους ειδικούς, αποτελεί πλήρη θρεπτική τροφή για τον άνθρωπο, καθώς περιέχει όλο το φάσμα των πρωτεϊνών, τα απαραίτητα αμινοξέα, βιταμίνες, σάκχαρα και λίπη, και είναι ιδανική για την τόνωση του οργανισμού. Δεν την στεγνώνεται καθόλου παραδίδεται νωπή.
 
Τιμή: 8€ το βάζο των 200γρ | 30€ το 1 κιλό (5 βάζα)
 
 
 

Βάμμα Πρόπολης

Διατίθεται σε μπουκαλάκια των 10ml και 30ml με σταγονόμετρο. Καθαρή πρόπολη στο μίγμα από 30-36% 6 μόλις σταγόνες αρκούν για ενήλικες και 3 σταγόνες για παιδιά. Την πρόπολη τη διαλύουμε με μουντοβίνα (την πρώτη διπλόβραση η οποία δεν περιέχει καθόλου μεθανόλη)

Τιμές: 7€ τα 10ml | 18€ τα 30ml
 

Παράγουμε και διαθέτουμε όλα μας τα προϊόντα χωρίς μεσάζοντες σε όλη την Ελλάδα.
Εντός Θεσσαλονίκης η παράδοση των προϊόντων μας γίνεται κατ' οίκον χωρίς καμία επιβάρυνση.


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας
Καυτατζόγλου 4-6 Τριανδρία - Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310930819, 2310921212 Κιν. 6974843138